На днешния празничен за България ден, Левски и Хасково се изправят отново помежду си. Само за 11 дни двата тима ще изиграят трети двубой един срещу друг, а до момента битката изглежда повече от неравностойна.

В двата мача на "Георги Аспарухов" общата голова разлика е 11:0 като след успеха с 3:0 в първия мач за Купата на България, последва звучното 8:0 в мач от А група.

Сега в Хасково следва реваншът за Купата, а след класическия успех в първата среща, предстоящият двубой изглежда напълно протоколен.

Поради тази причина старши треньорът на "сините" Стойчо Стоев най-вероятно ще даде шанс за изява на някои от по-младите футболисте в своя състав. Атаката на Левски ще води новото попълнение Лукаш Гикевич, а в стартовите 11 ще бъдат още Александър Александров и Аймен Белаид, които на този етап са със статут на резерви.

Домакините от Хасково имат тежка задача в битката за оцеляване в А група и със сигурност не си правят илюзии, че имат шансове за класиране в следващата фаза. Те обаче ще се надяват да постигнат добър резултат и да зарадват местните фенове.

Двубоят в Хасково е от 14 часа и ще можете да го наблюдавате на живо в Diema Sport и Gong Play. Срещата можете да слушате и в ефира на Дарик Радио, а по Gong.bg ще следим случващото се на терена минута по минута.