Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев се почувства за кратко „като в казармата” след контролата с руския Волга. Той намери време да се види с дъщеря му Стефани и съпругата му Цвета. 

Това се случи преди Стоев да потегли с отбора отново за Боровец, където „сините” са на лагер до 9 юли. Gong.bg видя как семейство Стоеви разговаря оживено десетина минути и видимо и тримата бяда доволни да се видят на живо, а не да контактуват само чрез телефонни разговори.

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Стойчо Стоев не се притесни от факта, че журналистите го чакат за изявление след контролата на Левски, а отдели нужното внимание на дамите на неговия живот и то без да се крие на по-тихо място.

Старши треньорът, дъщеря му Стефани и съпругата му Цвети не се притесниха и от снимките, които Gong.bg направи.

Стоев дори разкри интересен факт за спорните интереси на семейството му. Докато той се е отдал на футбола му, съпругата му е бивша баскетболистка, а дъщеря му е активна волейболистка. Три различни спорта са актуални в семейство Стоеви.

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Когато тримата си казаха каквото имаха да си казват, Стоев целува Стефани и Цвета и ги изпрати да се прибират, а той обърна внимание на журналистите, след което потегли с отбора за Боровец за да продължи „казармения му режим”.

И така до 9 юли, когато Левски приключва лагерите си в Боровец и всички се прибират в София.

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров