Наставникът на Левски Стойчо Стоев разкри очакванията си за мача с Монтана в петък. Надеждите му са да стане хубав мач, след като "сините" не са обременени от мисли за класирането, като не изключи и варианта да даде шанс за изява на някои от играчите, които по-рядко се появяват на терена. 

"Всеки мач е различен, надявам се теренът да позволява добър футбол. Времето може би е повлияло на състоянието му, дано това позволява да стане хубав мач. Това е целта ни за петък. Лукин все още е контузен, не е почнал пълноценни тренировки, другите са здрави."  

"Трябва момчетата да изиграят мачовете на ниво до края. Все пак това е Левски и всеки двубой е за престиж на клуба. Вече не говорим за класиране и затова футболистите трябва да се изявяват в добра светлина. В следващите мачове ще давам шансове на играчи, които са играли по-малко, за да могат да покажат какво могат и аз да мога да се убедя в качествата им", сподели Стоев и добави, че прави този ход за доброто на отбора. 

"Нека дадат нужното спокойствие на клуба, че тези футболисти, които са взели по-малко участие, ще свършат работа на Левски. Не мога да ви кажа дали ще правя промени, възможно е да няма, възможно е да има. Аз си преценявам през седмицата кой е в най-добра форма, а ако някой има леки проблеми, може да му спестя мача", след което добави, че винаги е усещал подкрепата на играчите си в последната година и половина.

"Винаги съм чувствал подкрепа от футболистите, колкото и клиширано да звучи. Това, което сме изградили за година и половина е доста добро като взаимоотношения. Двете страни се чувстват взаимно свързани и доволни от работата си", добави Стоев. 

Той говори и за плановете за почти сигурното участие в евротурнирите. Според него, отборът се обиграва за тези битки още от самото начало на кампанията. 

"Ние всеки мач се обиграваме, още от първия двубой за първенството. Класирайки се евентуално за Европа, ти трябва да имаш готов отбор, който да се справи с това предизвикателство, наречено Европа", заяви Стоев.