Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев коментира след последната контрола на "сините" в Турция, че вече е доволен от свършеното, и се чувства спокоен за атаката на тима, след представянето на Венци Христов и Джъстин Менголо.

"Бих казал Да, определено имаше настроение в отбора, бързо работеха с топката, създадоха положения," заяви Стоев, запитан дали е доволен от представянето срещу Спартак Миява, и победата с 3:0. "Имаме си и слабости, но добре задържахме топката, не дадохме възможности на противника, а създадохме доста положения."

"Радват ме, и двамата все още не са готови, но имаме още малко време," каза той за Христов и Менголо.

Контузените вече се възстановяват, а Стоев коментира: "Де Ноойер от понеделник ще започне нормални тренировки. Карнер вече започна, но през седмицата в България ще преценим как да го натоварваме, за да не утежним контузията му."

Комплексно за лагера в Турция, наставникът на Левски каза: "Доволен съм, все пак ни се осигуряват добри условия, които трудно се намират през зимата в България. Добри терени, по-качествени тренировки. Видях и почти всички футболисти в игрови действия. Голяма част от тях ми дадоха надеждата, че ще имам възможност за по-голяма ротация в състава."