Наставникът на Левски Стойчо Стоев очаква труден мач срещу Славия, който е част от 17-ия кръг на А група.

"Такава е ситуацията, това е факт, това е дербито, надявам се в близкото бъдеще да има и други столични дербита", каза Стоев на пресконференция преди двубоя със Славия.

"Не са хубави тези промени, тъй като централната двойка защитници е важно ниво в един отбор, както и вратарят, но се надявам утре това да не се отрази. Всеки един тим има своите качества, всеки съперник е важен, гледаме еднакво важно на всеки тим, който се изправя срещу нас", допълни Стоев.

"Футболът е интересен спорт, тъй като няма някаква логика на терена, всеки мач противопоставя едни футболисти на други, които също искат да спечелят. Всеки футболист, излизайки на терена трябва да иска да победи съперниковия тим", каза още наставникът на Левски.

"Физически ще издържим, трябва психически да успеем да издържим. Имам къса резервна скамейка, което ме притеснява, нямам възможности за ротации. Надявам се, след края на последния есенен кръг да сме доволни от представянето си. Искам силни отбори в българското първенство, колкото повече са силни отборите, толкова и Левски ще е по-силен", коментира Стоев.

"Важно е да задържиш върха, тогава е най-сладко, другите отбори също искат да са там. Имаме достатъчно опитни състезатели, те знаят как да помогнат на по-младите футболисти. Има лека умора в по-опитните футболисти, тъй като им се натрупаха мачове, други притеснения нямам. Опциите при нападателите са малко поне до средата на декември, когато свършва първенството", каза още наставникът на "сините".

Срещата ще може да проследите на живо минута по минута в Gong.bg, Gong Play, Diema Sport 2, и честотите на Дарик радио в неделя от 17:45 часа.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS