Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев определи група от 18 футболисти за предстоящия мач от XXVI кръг на "А" група срещу Локомотив Пловдив. Срещата ще се състои в петък, 17.04, от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Ето и пълен списък на групата: Пламен Илиев, Боян Йоргачевич, Веселин Минев, Борислав Стойчев, Аймен Белаид, Емил Нину, Александър Александров, Роман Прохазка, Стефан Велев, Владимир Гаджев, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Владислав Мисяк, Мигел Бедоя, Либан Абди, Антонио Аниете, Валери Домовчийски, Лукаш Гикиевич.

Двубоят от 26-я кръг на А група /Втора шестица/ е от 20 часа на 17-и април, петък и можете да го проследите в Gong.bg, да гледате на живо в Gong Play, както и по телевизия Diema Sport, а можете да го слушате по Дарик Радио.

Отборът на Левски проведе последна тренировка преди утрешното домакинство на Локомотив. Втори ден крилото Либан Абди тренира на пълни обороти, а юношата Божидар Краев започна да върти обиколки. Към тима се присъединиха и игралите за дубъла Николай Кръстев и Мики Орачев.

Треньорският щаб заложи на комбинация от кондиционни упражнения и такива с топка, след което проведе тактическа сесия и указания за това как да играят "сините" в предстоящия двубой.