Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев няма много дилеми около състава преди домакинството на Лудогорец. Големият сблъсък в А група е в събота, 23 април, от 20 часа на стадион „Георги Аспарухов“, а наставникът на „сините“ няма да разчита на наказаните Радослав Цонев и Мехди Бурабия.

Очаква се на вратата да пази Боян Йоргачевич, а карето пред него да е в състав – Александър Емилов Александров, Александър Драгомиров Александров, Веселин Минев и Сърджан Лукин. В средата на терена с най-големи шансове е триото Георги Костадинов, Роман Прохазка и Мигел Бедоя, който се завръща след наказание. Атаката ще води Венцислав Христов, а по фланговете Стоев ще разчита на Божидар Краев, който ще е и футболистът под 21 години и Франсис Нар.

Единствената въпросителна е дали да започне Джереми Де Ноойер. Ако холандецът бъде предпочетен, тогава Роман Прохазка ще играе като десен бек за сметка на Сашо Александров, който ще остане на пейката.

Срещата между Левски и Лудогорец ще може да бъде проследена в сайта Gong.bg, на Gong Play, по Diema Sport и на честотите на Дарик радио.