Треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви, че Умар Диаби не е в оптимална форма и не е готов за игра. За сметка на това специалистът сподели, че другият му нападател Атанас Курдов има необходимото самочувствие.

„Умар Диаби още не е готов по обективни причини. Наско Кудов има нужното самочувствие. Това виждам от разговорите си с него“, обясни Стоев,

„Не мога да кажа нищо за чаканото крило. Чакаме го 3 месеца. Не се получават нещата. Може и да не се получат“, добави наставникът.

Стоев: Абсурд е да подценим Пирин

„Живко Миланов поддържа форма с нас. Той чака оферта, ако не дойде, ще му предложим да остане“, каза Стоев и продължи: „Той не е част от отбора, за да го задължавам да тренира с нас“.

Колкото до това дали Миланов е в добра форма, Стоев коментира: „Имаме две седмици прекъсване и ако остане при нас, ще навакса изоставането“.

„Не е вярно, че Борко Стойчев иска да се връща“, завърши треньорът на „сините“.

Припомняме, че Левски посреща Пирин в неделя, 30 август, от 20.00 часа на своя стадион „Георги Аспарухов“. Срещата е от 7-я кръг на А група и ще може да я проследите в Gong.bgGong Play, по Diema Sport и на честотите на Дарик радио.

Включете се в новия Viber публичен чат на Gong.bg - следете коментарите под новините на журналистите в Гонг!