Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева и съпруга на легендата на Левски Наско Сираков съобщи, че фенове на тима от Герена са направили опит да атакуват семейството ѝ. Раева разказва, че неприятният инцидент се е разиграл във Велико Търново по време на промоцията на книгата на Сираков - „Наско Сираков – Единакът“.

Раева използва профила си една от социалните мрежи, за да сведе до общественото знание случилото се.

Публикуваме текста на съобщението без редакторска намеса:

„Тази вечер беше направен брутален опит от ултраси на "Левски" да се сплаши семейството ми и да бъде предизвикан конфликт, който вече е с познат сценарий!

Във Велико Търново, на промоцията на книгата на Наско "Наско Сираков-единакът", семейството ни преживя пореден опит за дескридитиране и унижаване от страна на ултраси на "Левски"пристигнали от София "спонтанно" ! Използвайки брутални лъжи по адрес и на двамата, снимайки срещата с апарат, се опитаха да предизвикат скандал и нажежат обстановката! Потресени търновци напускаха заведението. 
Настояваме заснетият от самите тях материал да бъде пуснат от самото начало до край на обществеността в България, за да се чуят потресаващите въпроси към Наско, поведението на тези хора, чиято цел беше да предизвикат семейството ни! Аз бях атакувана по политическа линия, незнайно /напълно знайно!/ защо!

Заявяваме, че ще излезем с отворено писмо до българската общественост и всички медии, във връзка с потресаващия и унизителен инцидент, и взетите от нас решения!

Илиана Раева състезателка на "Левски"
-световен и европейски шампион, треньор на световни шампионки, треньор на бронзови медалистки от Олимпиадата в Атина 2004г 
Наско Сираков футболист на "Левски"
носител на бронзов медал от световно първенство и голмайстор на "Левски" за всички времена, 11 пъти шампион с "Левски" като футболист и ръководител.

Благодаря на всички търновци, които се отнесоха с уважение и внимание към нас!"