Продължава продажбата на билети за предстоящия домакински мач на Левски срещу Пирин в неделя от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов", съобщават от клуба. Всички привърженици ще могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro. Касите по бензиностанциите ще предлагат услугата в рамките на населените места.

Пропуски няма да са налични по магистралите и пътната мрежа в страната. Единственият обект, в който билети за мачове на Левски няма да бъдат продавани са офисите на Office 1 Superstore. Пропуските за мача с Пирин ще са налични в мрежата на Ticketpro след 12:00 часа на 26.08, сряда, и в магазина на ПФК Левски на ул. "Тодорини кукли" 47. В деня на мача продажбата във фенмагазина ще продължи до 14:00 часа, след което на стадион "Георги Аспарухов" билети ще се предлагат на касите на ул. "Тодорини кукли" 47 от 14:00 часа до края на първото полувреме - 20:45 часа.

В мрежата на Ticketpro извън стадион "Георги Аспарухов" продажбата на пропуски в деня на мача, 30.08, ще бъде преустановена в 18:00 часа. Онлайн продажбата в мрежата на Ticketpro ще бъде преустановена 24 часа преди началото на мача (в 20:00 часа на 29.08). Цени на пропуските за срещата с Пирин: Сектор Б - 7 лв. Сектор В - 12 лв. Припомняме, че на стадион "Георги Аспарухов" беше обособен "семеен блок" в сектор "В", с който клубът дава възможност на лицата под 14 годишна възраст да посетят мач със своите близки безплатно.