Председателят на НКП Левски Владимир Владимиров излезе с призив към „невръстните ултраси” на Левски, които създават „проблеми на футболния и баскетболния отбор на Левски”.

Публикуваме без редакторска намеса призива:

Защо и как подкрепяме Левски? Кога помагаме и кога прекаляваме? Не е нормално доказани фигури от Сектора да спазват някои прости правила, а невръстни „ултраси“ да създават проблеми на футболния и баскетболния ни отбор.

Обичаме Левски, но е нужно да го показваме по-разумно. Любимият ни клуб има сериозни финансови затруднения и не е необходимо да го товарим с още глоби и наказания. Ясно е, че враговете само това чакат.

Надявам се да престанем с тези нелепи автоголове, защото няма никаква полза от всичко това.

Баскетболният отбор отнесе тежки санкции. Ние също се наказахме, защото няма да ходим на мачовете със Звезда и Цибона. Искрено се надявам, че ще си вземем поука и ще бъдем по-разумни в бъдеще.

Има ли смисъл да палим две факли на някое гостуване, когато на трибуните има 300 души. Тези две факли струват 2000 лева. Има място и време, за да покажем какво можем. Правили сме го и пак ще го правим. Няма кой да ни бие по хореография и лудница.

Само Левски!