Наставникът на Левски Пепе Мурсия изрази задоволство от успеха на "сините" над Марек с 3:0. Той коментира, че е спокоен и резултатите ще дойдат. 

"Доволен съм заради победата, още по-доволен и щастлив от играчите. Видях резултатите от работата в последните седмици. Този резултата беше важен за играчите, свежи бяха в мача", заяви испанецът.

"Ботев има много добри футболисти, те направиха много добра кампания през миналата година. Вероятно те са харесвани от всички отбори, а някои от тях не искат да си тръгват от Ботев", сподели треньорът на "сините".

Мурсия коментира изявите на двете нови попълнения в Левски.

"Няма смисъл да говоря за Минев, тъй като вие го познавате много добре. Той от дълги години играе във вашето първенство и ще ни бъде много полезен с богатия си опит. Бедоя е испански футболист, който познавам доста добре. Смятам, че той може да ни донесе нещо различно. Възможно е да вземе още нови футболисти. Спокоен съм, резултатите ще дойдат", сподели още Мурсия 

"Футболът е игра в която има физически контакт, не трябва да се придава такова значение на твърдите единоборства", завърши наставникът.