Младежкият национал Радослав Цонев не попадна за втори пореден път в групата на Левски. Синият юноша няма да бъде на разположение за мача с Хасково. Причина за това е наказание, което трябва да изтърпи в дублиращата група. Полузащитникът е получил жълт картон на мача от Mладежката лига срещу Ботев и това е било пето официално предупреждение за него. Поради тази причина, Цонев не бе и в разширения състав за срещата с Лудогорец за Купата /1:0/.

Уточняваме, че наказанията, които се налагат в Младежката лига важат и за А група, но до окончателното им погасяване се стига едва, когато измине съответният двубой в Младежката лига, а не среща от А група.

Либан Абди пък остана извън списъка с избраниците на треньора Стойчо Стоев, тъй като има травма. Както Гонг, съобщи преди ден сомалиецът изпитва болки в глезена след мача с Лудогорец.

Ето и групата на Левски:

Пламен Илиев, Боян Йоргачевич, Веселин Минев, Борислав Стойчев, Аймен Белаид, Емил Нину, Александър Александров, Мики Орачев, Стефан Велев, Владимир Гаджев, Борислав Цонев, Владислав Мисяк, Мигел Бедоя, Луис Педро, Антонио Аниете, Валери Домовчийски, Божидар Краев, Илия Димитров

Левски гостува на Хасково в понеделник, 4 май, от 18.00 часа. Срещата ще може да проследите в сайта Gong.bg, в ефира на Diema Sport, на Gong Play и на честотите на Дарик радио.