Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев определи основния проблем на "сините", след 0:0 срещу Пирин на "Герена" - липсата на острота.

"Направихме си мача труден, така и стана до края. Проблемът при нас са последните 25-30 метра, в които не знаем какво да правим. Нямаме нужната скорост, бързина, състезатели. Пирин за първи път играха така затворено, подчертано защитно. Ние имаме проблеми, знаем ги, и тази флангова атака на моменти не ни е на висота," заяви Стоев.

"Пирин игра защитно и е нормално да се губи топката, да има пресечени пасове. Не бих казал, че това ни затрудни. При нас това е проблемът - нямаме тази острота."

Умар Диаби се появи отново като резерва, но може ли скоро да го видим и като титуляр? "Трудно ми е да кажа, когато ми дадат нужното спокойствие и увереност, че това е централният нападател, който ще ми върши работа, ще играе. Възможно е да играе и с Курдов, но може да се реализира в бъдеще като идея."

"Оставаме с 12 футболисти, ще се стремим с тях да коригираме някои неща. Малко са, но в този момент такива са обстоятелствата," обясни Стоев за предстоящото в паузата на шампионата в А група, заради националните отбори.