Легендата на Левски Наско Сираков не спести остри думи по адрес на родния си клуб. Той разкритикува вече бившия наставник на "сините" Стойчо Стоев, като нарече смяната му "закъсняла". Специалистът беше освободен два кръга преди края и на неговото място дойде Люпко Петрович. Сърбинът все още не е постигнал успех начело на столичния клуб. 

"Абсолютно не съм съгласен с истерията около смяната на Стойчо Стоев. Мисля, че когато и да го бяха сменили, щеше да е късно. Не мисля, че той изгради какъвто и да било стил на този отбор."

"А и не виждам да е направил селекция, с която сега Левски да се гордее. Смяната му е закономерна, даже закъсняла. Никога не съм обичал треньорите ми да са весели и да се усмихват след загуба, когато на половин България ѝ се плаче", сподели Сираков за bTV.

Той отправи и тънка критика и към останалите ръководители на клуба. 

"Най-лошото за един президент, собственик, треньор или футболист на Левски е феновете на съперника ни да се молят той да остане на "Герена". Не визирам никого, а само разсъждавам върху нещата, които чувам", сподели още Сираков.