Новото попълнение на Левски Джъстин Менголо даде специално интервю за Левски ТВ, в което говори за кариерата си до този момент, личния си живот и какви са целите му в бъдеще.

„Роден съм в столицата на Камерун – Яунде. Това е един много голям град, там е моето семейство. Повечето от роднините ми живеят там. За мен е важно да пътувам до там, за да се виждам с тях. Семейството ми е много голямо. Имам 22-ма братя и сестри в Африка. Това е нормално. Баща ми е играл за националния отбор на Камерун, докато дядо ми е играл във Франция за Лион. Един от по-малките ми братя пък рита за младежкия национален тим на моята родина“, сподели Менголо.

Новият нападател на „сините“ призна, че мечтата му е един ден да стане шампион в голямо първенство. „Водех един нормален живот. Животът в Африка не е лесен, но аз съм роден там и за мен Камерун е прекрасна страна. Още от малък реших да стана футболист. Обичам футбола заради баща ми и дядо ми. Искам да постигна всичко в тази игра. За мен животът е футбол още от двугодишен. Един футболист трябва да бъде добър професионалист и да се раздава на терена. Искам да играя в голям шампионат и един ден да стана шампион. Така искам да се развие кариерата ми“, не скри амбициите си камерунецът.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS