Новият треньор на Левски Люпко Петрович продължава със слабия си старт начело на тима. Той записва втора поредна загуба във втория си мач начело на отбора, като сега това се случи при гостуването на Берое. 

"Сините" паднаха с 1:2, като допуснаха пълен обрат след почивката. Според сръбския специалист, това се дължи предимно на факта, че много играчи са освободени да почиват, а други са играли с контузии. 

"Преди всичко, ние сме освободили 6-7 футболисти, които можеха да играят в този мач. Имахме и двама-трима контузени футболисти, които не издържаха на темпото до края. Сашо Александров, например, не издържа физически." 

"Исках в този момент да видя всички играчи на Левски, дал съм шанс на всички. Макар и без 5-6 титуляри, първото полувреме играхме добре. Докато имахме сили, бяхме на ниво, после загубихме концентрация", сподели Петрович в ефира на Diema Sport. 

Сега целите на "сините" са насочени към подготовката за новия сезон и завръщането на отбора на европейската сцена. Левски тръгва от втория квалификационен кръг на Лига Европа от 14 юли.  

"От сега нататък се готвим за Европа. Ще видим колко сме готови за там, ще се подготвим добре и ще се представим по-силно, отколкото сега. Сега не искам да говоря за трансферния пазар. Знам какво искам, какво трябва да се случи. Ще видим с какво ще се подсилим. Сега не искам да говоря по този въпрос", сподели Петрович.