Вратарят на Левски Боян Йоргачевич, който бе избран за Играч на мача с Черно море /2:0/ от читателите на Gong.bg, заяви след срещата, че стражът трябва да дава стабилност на отбора. Сърцатият сърбин добави, че след всички преживени премеждия отборът е показал забележителна психическа стабилност.

„Всички знаехме, че ще бъде труден мач. Имаше голямо напрежение преди двубоя. Инкасирахме загуба от Лудогорец в Разград. Ние искаме във всеки мач да побеждаваме, но тук, на „Тича“, не е лесно да се играе срещу Черно море. Това е добър отбор, с характер. Днес моят тим обаче бе психически стабилен. След всичко, през което минахме миналата вечер - спахме само три часа. Това показва колко стабилни бяхме. Показахме и качества. В Левски са направили добра селекция. Похвала за всички играчи. Няма значение, че аз съм Играч на мача. Всички футболисти от моя отбор са номер 1. Имаме добро бъдеще“, започна Боян Йоргачевич.

„Вратарят трябва да дава стабилност на отбора. Когато вратарят е спокоен, той дава самочувствие на всички пред себе си“, добави стражът от западната ни съседка.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS