Старши треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо обяви, че никога не е изпитвал съмнения в отбора си, откакто го е поел.

„Аз съм уверен от първия ден. Нормално е, отборът се опитва с резултати да си върне позагубеното самочувствие. Спечелихме мача рутинно, без напрежение,“ коментира пред Диема Иванов след победа в Хасково с 4:1.

„За мен, хората, които се представят най-добре на мачове и тренировки, те играят. Спрямо противника избираме. Радващото е, че всички имат мотивация. Всички наши футболисти са отговорни, независимо титуляри или резерви, всеки дава, каквото може,“ обясни още Гонзо.

"Смятам, че резултатът сам по себе си говори за превъзходството на Левски. Това ще даде увереност за следващите мачове. Имаше и неща, от които бях недоволен, но го отдавам и на лошия терен, и аз се спъвах по него, след като вървях след мача," продължи той.

"Нашият собственик прави всичко възможно да ни предоставя всичко, необходимо на един професионален клуб. Момчетата са сериозни и отговорни, не мисля, че платените заплати са причина да бият," категоричен бе Гонзо.

Той коментира и темата с търсенето на нападател от страна на Левски:"Имаме нужда, но ще вземем футболист, само ако отговаря на търсеното. Вече минаха осем кръга, и когато дойде неподготвен футболист, няма полза. Затова се опитваме да съчетаем - да има качества, да е подготвен, така че - ако намерим точния човек, ще го вземем. Ако не - имаме футболисти, те заслужават уважение, всеки един от тях се опитва да се представя добре."

Относно червения картон на Аймен Белаид, той добави:„При 4:1 е нормално концентрацията да падне, не мисля, че грешката на Белаид е индивидуална. Хубавото е, че в мача за Купата този картон ще се изчисти, и той ще е на линия за Лудогорец. За Купата ще влязат футболисти, които имат шанс да покажат, че заслужават мястото си.“

„Лудогорец показа, че може да играе добре в европейските турнири, очакваме с нетърпение мача помежду ни в събота,“ завърши Георги Иванов.