Халфът на Левски Владимир Гаджев се изказа доста нападателно срещу Литекс заради напускането на терена от страна на ловчанлии в битката на "Герена". Те излязоха точно преди почивката заради поредица скандали, като имаха претенции към рефера Георги Йорданов. 

Полузащитникът направи отправка към предишния мач между двата тима в Ловеч във вторник, когато чист негов гол беше отменен заради засада и според него и попита дали тимът му е трябвало да реагира по същия начин. 

"Имаше напрежение, имаше страсти. Но Литекс получи два заслужени червени картона, а и ние искахме мачът да се доиграе. Хората бяха дошли да го гледат, а беше прекратен. Видях двете положения на Литекс, реферът даде жълт картон на Веско Минев, защото само избута леко Йонсен." 

"Не им прави чест на Литекс, защото ще им припомня преди три дни какво стана. Може би трябваше тогава да излезем? Явно в Литекс не са свикнали да се решават нещата на терена и съдийството да е по правилата." 

"Искахме да се доиграе мачът, затова се дават мачовете по телевизията. Не трябва да се правят циркове. Радваме се, че взимаме три точки, това е добре дошло за нас. Сега сме с равни точки с Лудогорец", сподели афектирано Гаджев пред Diema Sport. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS