Неусетно изтече и 31-ия кръг на А група. Улисани около предстоящите празнични дни около Великден фенофене на футболната игра успяха да видят няколко неща запечатали се в аналите на българския футбол след този кръг.

Левски се отби на Черно море и вкара 5 гола в един мач, което си е постижение. Венци Христов блесна и с хеттрик, за да затвори устите и на малкото останали негови несимпатизанти, така да го наречем.



Никола Спасов за поражението от Левски

Стоев: Отбор сме!

Въпреки категоричния успех минал и пред погледа на синята легенда Наско Сираков, дистанцията от лидера Лудогорец се запази. 

14-те точки в полза на тима от Разград си останаха, а мачовете до края на първенството намаляват. Разградчани победиха Монтана с 2:1 и направиха поредна крачка към пета поредна титла в българското първенство.

Въпреки опитите на момчетата на Емил Велев да стигнат до точка, това не се случи.​



Георги Дерменджиев не може да познае отбора си

Велев: Илиев симулира за дузпа, призна ми

Европейският възел между тимовете на Берое и Славия остана завързан, след като двата тима не успяха да се победят под Аязмото и завършиха 1:1. Така борбата за третото място продължава да ангажира умовете на фенове и ръководства на двата отбора.

Тарханов: Можеше да спечелим двубоя

Липески искал победата над Славия

Ботев и Пирин направиха интересен мач и завършиха 2:2 в Коматево. Домакините от Ботев трябва да съжаляват повече за тов равенство, след като до 90-ата минута водеха с 2:1, но Маркиньос заби късен гол и зарадва феновете и колоритния им треньор Наджи Шенсой.

Тодор Неделев демонстрира класа

Николай Костов за притесненията в отбора
 


​Така пиринци успяха да увеличат дистанцията от Монтана на 5 точки в борбата за тима, който ще играе бараж.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS