Умар Диаби от Левски има един-единствен гол за „сините“ и това бе именно срещу Славия при победата за отбора му с 1:0 на „Овча купел“. Нападателят ще се изправи сега отново срещу „белите“, като е наясно, че един гол в актива му е крайно недостатъчно.

„Искам да бележа във всеки мач. Вкарал съм само един гол и това е недостатъчно. Ако успея да вкарам отново срещу Славия, това ще бъде много добре.“

„Отне ми време, докато започнах да играя професионален футбол. Започнах да играя в Кошице. В Левски е по-различно. Разликата е голяма. Все едно е да преминеш от Майорка в Реал Мадрид. Отборът е изключително популярен и е голям клуб.“

„Играх добре срещу Пирин и Монтана, но когато един нападател не стигне до попадение, това не е достатъчно.“

„Искам да демонстрирам защо Левски ме привлече. Искам да докажа в петте мача до края на есента защо Левски ме привлече и че аз съм точният нападател за Левски. Само Левски!“, завърши френският нападател на „сините“.

Мачът Левски - Славия е в неделя от 17.45. Можете да го следите минута по минута в сайта Gong.bg, на живо с картина по Diema Sport 2 и на платформата Gong Play, както и да го слушате по Дарик радио.