Ръководството на Левски получи необходимите документи, за да може да вкара в експлоатация новия Сектор А на стадион „Георги Аспарухов“. Това се случи три дни преди откриването на новата трибуна и двубоя между Левски и Лудогорец.

Почти всички билети за новопостроения сектор са продадени, като са останали единични бройки за най-долните два реда. За останалите сектори продажбата също върви по-добре от очакваното.

Към днешна дата Сектор А струва 11.5 милиона лева

За да подобрят видимостта от първите редове, ръководството предприе смяна на оградата, като вече сложената и висока повече от два метра, бе заменена със значително по-ниска.

От снимките, които ви предлагаме, се вижда изгледът към терена, съответно от първи, втори и трети ред на Сектор А, а в последните снимки - как от тъчлинията се виждат седалките на първите редове, което изключва възможността да не могат да се виждат събитията по терена.

Новата трибуна ще бъде открита в събота, 23 април, преди началото на сблъсъка между Левски и Лудогорец. Срещата, която е с начален час 20.00 часа, ще може да бъде проследена в сайта Gong.bg, на Gong Play, по Diema Sport и на честотите на Дарик радио.