Директорът на ДЮШ в Левски Даниел Боримиров смъмри младите играчи на „сините“, които слизат от първия отбор в дублиращия тим. Левски падна тежко от Ботев Пловдив при отборите до 21 години и като цяло не се представя особено силно, въпреки че в тима участват доста играчи от първия тим на клуба.

„Малко съм притеснен от представянето на футболистите, които са в мъжкия отбор и играят при нас в отбора до 21 години. Очакванията на феновете, треньорите и моите са много високи към тези момчета. Те трябва да осъзнаят, че в Левски нищо няма да им се даде даром. Трябва всеки ден да работят много и да докажат, че след време може да са основните футболисти в Левски. Не ме притесняват само резултатите, но и начинът по който играят тези момчета. Може би вие журналистите ги вдигнахте прекалено на високо, без значение, дали това е било заслужено, или не. Искам да ги посъветвам да наблегнат на тренировъчния процес, нека мислят най-вече за футбол. Те трябва да мислят как да се развиват, като футболисти, за да си изкарват хляба с тази професия“, категоричен бе Даниел Боримиров в интервю за Гонг.

„Всеки от младите в Левски трябва да си направи самокритика, за да знае как върви развитието му. Няма да позволя нещата да продължават по този начин“, допълни бившият национал и ас на Левски.