Мениджърът, който доведе Джъстин Менголо в България Джибрил Мандефю, сподели, че новото попълнение на "сините" е голям футболист и забавянето в преговорите е било нещо нормално. Той работи с българския си колега Стефан Бакалски, като двамата представляваха играча при разговорите със столичния клуб. 

"Нормално е да се отдели толкова време за подпис с даден играч. За да се подпише договор с класен и известен футболист, трябва време, за да е всичко наред и за отбора, и за играча. Няма проблеми с договора, ние сме много щастливи, всичко е ОК." 

"Джъстин няма проблеми с бившия си клуб в Румъния. Левски също няма да има проблеми за това. Менголо вече е играч на Левски и идва при новия си отбор като свободен агент, без претенции от никъде. Работихме с Левски за този контракт, той ще е за следващите три години." 

"Искам да благодарим на всички свои партньори и на българския си колега Стефан Бакалски, с когото работихме. Надявам се, че Джъстин ще се представи добре и всички ще са доволни. Той сега ще играе с номер 11, въпреки че 9-ката му е любима", сподели Мандефю пред репортерите на "Герена".