В Левски очакват да могат да разчитат на новото си попълнение в атаката Атанас Курдов от другата седмица. Според спортния директор Георги Иванов, тогава нападателят трябва да получи служебна картотека. 

Заради липсата на такава поради споровете му с Астана, той вече пропусна първите два двубоя на тима си. Сега обаче трябва да е на линия за Лудогорец. Гонзо разкри каква е ситуацията и с другия нов таран Умар Диаби. 

"На Курдов чакаме служебната карта, която ще дойде тази седмица. Умар Диаби има договор с Кошице до 15 юли и го прекрати, за да дойде при нас. И от него чакаме жълта карта, но тя ще позакъснее малко. Ние правим отбор за следващите две-три години, а не веднага." 

"Либан Абди има договор с Ризеспор, ако прекрати, ще говорим. Ние с мениджъра му сме се разбрали за условията", сподели Иванов след края на мача с Литекс, завършил наравно 2:2. 

През днешния ден се появи информация и за интерес към защитника Аймен Белаид от румънския шампион Стяуа. Иванов обаче сподели, че трансфер на тунизиеца не се очаква и той остава до зимата. 

"Аймен Белаид има проблем с контузията от Черно море. Вчера пак получи контузия, само мога да му благодаря, че с травмата си помогна на момчетата. Той остава в Левски, няма трансфери", заяви Гонзо.