Отборът на Левски проведе последна тренировка преди утрешното гостуване на Хасково, предава Levski news. "Сините" излязоха за своето занимание на помощното игрище на стадион "Георги Аспарухов" точно в 16:00 часа, като и днес крилото Либан Абди се готвеше по индивидуална програма след получената травма в мача с Лудогорец.

Компания в беговите упражнения му правеше Веселин Минев, а всички останали играчи се включиха на пълни обороти в сесията.

Тренировката започна с кондиционния специалист Ясен Екимов, след което футболистите се включиха в разнообразни упражнения с топка за дълги подавания по протежението на терена. Наставникът Стойчо Стоев даде своите тактически указания преди срещата с Хасково в двустранна игра, а в края на заниманието бяха отработени серия от статични положения.

Утрешният мач освен контузеният Либан Абди ще пропуснат Роман Прохазка и Радослав Цонев, които остават извън групата поради наказания.

След днешната тренировка тимът замина за Хасково.

Левски гостува на Хасково в понеделник, 4 май, от 18.00 часа. Срещата ще може да проследите в сайта Gong.bg, в ефира на Diema Sport, на Gong Play и на честотите на Дарик радио.