След провелото се днес от 13:00 часа тренировъчно занимание старши треньорът на Левски Георги Иванов обяви група от 19 футболисти, които ще заминат на лагер преди утрешния мач  от XIV кръг на А група срещу Локомотив София. Двубоят е с начален час 13:00 часа и ще се състои на стадиона в квартал Надежда.

Сред избраниците на наставника има две промени в сравнение с групата за мача с Монтана от Купата на България през седмицата, загубен с 0:2. Аут от сметките на Иванов са младоците Галин Ташев и Радослав Цонев, които дори играха като титуляри на стадион "Огоста". 

Вместо тях в групата попадат Луис Педро и Аймен Белаид. Сред избраниците на треньора се завръща и Пламен Крумов, който беше наказан срещу монтанци. Десният защитник е с проблеми, като в последния момент ще стане ясно дали няма да е единственият отпаднал за дооформянето на групата от 18 играчи. 

Ето и пълния списък на извиканите:

Кристиян Наумовски, Пламен Илиев, Борислав Стойчев, Аймен Белаид, Пламен Крумов, Мики Орачев, Веселин Минев, Пламен Димов, Стефан Велев, Владимир Гаджев, Георги Сърмов, Наджиб Аммари, Мирослав Иванов, Божидар Краев, Мигел Бедоя, Антонио Аниете, Роман Прохазка, Валери Домовчийски, Луис Педро.