Ръководството на Левски продължава трескаво да търси нов нападател, който да повиши конкуренцията в атака. „Сините“ са доста ялови от началото на сезона, а вчера се отказа от варианта да вземат Дани Н`Гесан, защото французинът беше в лошо моментно състояние, а Левски има нужда от сравнително готов футболист.
На този етап Георги Иванов има на разположение Валери Божинов и Валери Домовчийски. Не е изключено първият да бъде продаден до края на трансферния прозорец, но на този етап няма подходяща оферта за бившия национал. Валери продължава да тренира с отбора и се готви за срещата с Черно море, която е в петък. Божинов мина проби в Уест Хем, но се прибра без предложение за договор от страна на англичаните.

На практика изборът на играчи е сравнително ограничен, защото Левски търси свободен агент, който да не иска внушителна заплата. Бюджетът през този сезон е чувствително орязан с около 40 %, което в момента връзва ръцете на „сините“. 

"Сините" са затрупани от различни нападатели, които са предложени от мениджъри, но на този етап внимават със своя избор.