На официална пресконференция на Герена в присъствието на спортния директор Георги Иванов, представител на Joma и играчите от първия тим Владимир Гаджев, Роман Прохазка и Антонио Аниете, бяха представени новите екипи, с които футболистите на Левски ще играят през следващия сезон.

Част от акцентите на новите фланелки са надпис Левски на яката, а на врата по предложение на феновете е поставен един от рефрените на агитката „Нито капка страх, нито крачка назад“.

На един от резервните екипи, който се явява трети и е с нетрадиционен графитено-сив цвят е отбелязана 1965 година, в която Левски дебютира в европейските клубни турнири. През 2015 се навършват 50 години от това събитие. Цената на фланелките е 65 лева като те ще бъдат на пазара от утре в магазина на улица „Тодорини кукли“ 47.

Резервните екипи, както и цялата екипировка на представителния тим, ще бъде доставена поетапно, за което клубът ще уведомява феновете своевременно. Интересно е да се отбележи, че привържениците ще могат да купят новата фланелка и преди финала за Купата в Бургас.