Треньорът на Левски Георги Иванов изглежда, че няма особени въпросителни преди мача с ЦСКА, който е в събота от 16 часа на Националния стадион. 

Очаква се на вратата да застане Пламен Илиев. Пред него отново ще се разчита на карето Пламен Крумов, Аймен Белаид, Борислав Стойчев и Веселин Минев.

В стартовия състав се завръща Владимир Гаджев, който би трябвало да играе до Георги Сърмов в центъра на полузащитата. Пред тях Георги Иванов ще разчита отново на Мигел Бедоя.

По крилата очакванията са да се разчита на Роман Прохазка и Луис Педро. За поста централен нападател фаворит е Антонио Аниете, който се нрави в последно време с комбинативната си игра.

Гонзо би могъл да направи изненада главно по фланговете, където варианти са Мирослав Иванов и Божидар Краев, но тяхното участие от първата минута е малко вероятно.

Утре ще бъде обявена групата на Левски за мача с ЦСКА. Възможностите в нея да попадне Наджиб Амари изглеждат скромни, защото той продължава да не тренира на 100%. Самият футболист има голямо желание да играе, но лекарският щаб не иска да поема излишни рискове.