Контузеният атакуващ футболист на Левски Наджиб Амари не успя да се възстанови навреме за предстоящия в събота мач с Литекс. Алжирецът даваше индикации през седмицата, че може да се излекува до двубоя с ловчанлии, но не попадна в групата. 

В нея не е и друг от трениралите на непълни обороти през седмицата - Мирослав Иванов. Той не е играл от двубоя с Берое, загубен с 0:1 на "Герена" преди три седмици и се възстановява от разтежение. 

Заради многото контузени, наставникът Георги Иванов-Гонзо извика доста младоци за двубоя с Литекс. Сред тях е нападателят Илия Димитров, а там е още и рядко попадащият в плановете на треньора Антон Огнянов. 

Ето и групата на "сините" за съботното дерби, което можете да наблюдавате директно по Нова Телевизия, в ефира на Дарик радио, както и пряко с картина на Gong.bg

Кристиян Наумовски, Пламен Илиев, Борислав Стойчев, Пламен Димов, Аймен Белаид, Пламен Крумов, Антон Огнянов, Мики Орачев, Веселин Минев, Стефан Велев, Радослав Цонев, Георги Сърмов, Божидар Краев, Мигел Бедоя, Антонио Аниете, Роман Прохазка, Валери Домовчийски, Илия Димитров.