Детски футболен турнир по случай 143-годишнината от обесването на Васил Левски ще се проведе в Благоевград тази неделя, 14 февруари. Събитието е организирано от "Клуб на привържениците на Левски-Благоевград".

То ще се проведе за трета поредна година. В надпреварата ще вземат участие 10 отбора от местните училища. За всички участници са предвидили награди, а за победителя – уникална купа и медали.

Гвоздеят на турнира ще бъде първият по рода си "Мач на звездите", в който бивши футболисти на Левски от Благоевград и региона ще премерят сили срещу отбор, воден от легенди на "синия" клуб. В този мач ще вземат участие бившите футболисти на тима Даниел Боримиров, Захари Сираков, Георги Бачев, Иво Тренчев, Георги Георгиев-Карчо, Петър Михтарски.

Хората, дошли да наблюдават това шоу, със сигурност няма да скучаят, защото е предвидена и томбола с награди. Третата награда ще бъде фланелка на представителния отбор на Левски за сезон 2015/2016.

Втората награда ще бъде ваучер за пазаруване на стойност 150 лв. от местен бутик, а уникалната първа награда ще бъде уикенд за двама в хотел в гоцеделчевското село Огняново.

За участие в томболата всеки един в залата ще може да си закупи талон за символичната цена от 2 лв, като приходите отиват за развитието на фенклуба на Левски в Благоевград и спомагат за бъдещото организиране на подобни събития. Всеки фен може да си закупи неограничен брой талони, като това ще става през целия ден на място в зала "Скаптопара".


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS