Дни преди двубоя между Левски и Юргорден и всички инициативи, които съпътстват събитието, феновете на „сините“ продължават да гласуват в специално изработения сайт http://levski50.eu. Текущите резултати са любопитни, а запалянковците имат още малко време, за да направят своя избор.

На този етап за най-страхотно представяне на публиката се определя това от мача на Левски с Удинезе.

Най-великият мач на клуба в европейските турнири е срещата с Киево във Верона, която класира Левски в Шампионската лига.

Временните резултати показват, че най-драматичната загуба категорично е тази от Антверпен.

В класацията за най-красив гол убедително води попадението на Николай Тодоров – Кайзера срещу Рейнджърс от 1993 година, което донесе победата с 2:1.

В своеобразната надпревара за най-добър треньор на Левски в Европа с огромна разлика води Станимир Стоилов.

На този етап най-славната победа на Левски, според гласувалите, е успехът с 5:4 над Барселона.

При вратарите най-много гласове има Димитър Иванков, който е следван от Борислав Михайлов. Към днешна дата четиримата защитници с най-силен вот са Николай Илиев, Елин Топузаков, Игор Томашич и Пламен Николов, но има и други претенденти с шанс да влязат в идеалния състав, като Кирил Ивков, Лусио Вагнер, Стефан Аладжов и Петър Хубчев.

При полузащитниците временен лидер е Даниел Боримиров, а след него следват Божидар Искренов, Седрик Бардон и Никола Котков. Плътно зад тях са фигури като Георги Соколов, Христо Йовов, Жоаозиньо и Димитър Телкийски.

В атака над всички се извисява култовият Георги Аспарухов, а второто място е за Наско Сираков. На трета позиция при нападателите на този етап е Георги Иванов. Доста гласове има за Павел Панов, Гара Дембеле и Кирил Миланов.