Юношата на Левски Божидар Краев вероятно ще напусне клуба през лятото. Най-вероятната дестинация за талантливия младок е Италия. Това беше потвърдено и от старши-треньора на "сините" Стойчо Стоев.

"Краев го искат в чужбина. Не знам да има интерес от страна на Лудогорец за него. Според мен най-добрият вариант за всички страни е той да отиде в чуждестранен клуб. Колкото и да ми е неприятно да го кажа. По този начин в Левски ще влязат свежи пари, а и ние не може да спираме младите си футболисти, при предложение от вън. В края на зимната подготовка аз се притесних защото спрях да третирам Краев като млад футболист. Спомням си, че веднъж му казах: "Момче, ти защо не се усмихваш, а неговият отговор ме впечатли. Той ми каза: "Такъв съм си, аз съм сериозен човек". Не мога да кажа, коя позиция му е по-удобна, но съм доволен от начина по който играе", заяви треньорът на "сините".

По непотвърдена информация на Гонг един от клубовете, който е наблюдавал Краев на живо, е италианският Лацио. Припоммняме, че през зимната пауза футболистът изкара проби в Манчестър Сити и Ювентус.