Капитанът на Левски Владимир Гаджев сподели, че мачът на „сините“ с Литекс може да даде насока на целия сезон за клуба. „Със сигурност този мач ще бъде доста труден и оспорван. Те също не стартираха по най-добрия начин и ще търсят победата. Знаете, че напоследък играем доста трудно в Ловеч, но ние ще излезем да се надиграваме и ще искаме победата. Дано след мача да сме щастливи и радостни и да зарадваме цяла България с победа“, коментира националът.

Халфът на „сините“ сподели мнението си относно евентуалното преминаване на Валери Божинов в Уест Хем. „Чух се с Валери вчера, но няма да споделя нещата, които сме си коментирали. Пожелах му успех, ще е много добре българин да играе във Висшата лига, това ще е плюс за целия ни футбол, защото виждате, че нещата в последно време не вървят добре“.

„Всяка година имаме надежди и цели. Със сигурност ще ни е доста трудно, защото сме изцяло нов отбор. Не стартирахме така, както ни се искаше. Лудогорец е отбор с изграден стил. Те имат три големи предимства пред останалите. От много време имат изграден стил на игра, който не се сменя в зависимост от треньора. Другото предимство е, че могат да правят трансфери, каквито другите не могат да си и помислят. Третото е най-важно, те работят на спокойствие. При Лудогорец няма никакво напрежение. Ако продължават по този начин е нормално да доминират. Надявам се, че до една или две години, ние да сме на това място. За целта трябва да се работи правилно“, сподели асът на Левски Владимир Гаджев.