Нападателят на Левски Антонио Аниете сподели, че бъдещето му ще се реши в следващия месец.

Днес испанецът получи наградата за голмайстор на А група през сезон 2014/2015, след като отбеляза 14 гола в шампионата и успя да изпревари Мартин Камбуров от Локомотив Пловдив.

"Много съм благодарен, че съм тук. Това за мен е много красив момент и за моите колеги също. Благодаря на всичките ми колеги и на всички, които ми помогнаха да стигна до тук. Посвещавам приза на цялото семейство на Левски и всички фенове на Левски. Те ме карат да усещам смисъла на това да си част от отбор, като Левски“, сподели Антонио Аниете.

„Играхме добър футбол, но сезонът беше лош. Последните няколко дни са най-тъжните в живота ми. Наистина съжалявам за всички, които искаха да спечелим, но беше невъзможно. Разочарован съм, но мисля, че вървим на прав път и трябва да продължим. Наистина се радвам за тази награда, но бих върнал този приз, за да спечеля Купата."

" Бъдещето ми? В следващите 30 дни ще видим какво ще се случи. Има интерес към мен", допълни нападателят.

"Сега е време да си почина. Ще видим след няколко дни. Всички знаят какви са идеите ми. Не искам да говоря много за бъдещето си, защото съм го правил стотици пъти. Поддържаме връзка с ръководството и вече водим разговори. Това е всичко."

"Обаждат ми се други отбори, но аз не мисля за това. Сега целта ми е да си почина и да прекарам известно време със семейството си, да обсъдя с тях какво ще правя."