Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо обеща, че ще си тръгне от "Герена", ако отборът не триумфира с някое от отличията през новия сезон. През тази кампания "сините" останаха втори и отпаднаха на четвъртфинал за Купата на България. 

В крайна сметка, след изпуснатите надежди за трофей, уволнен беше наставникът Стойчо Стоев. Иванов остана, но е категоричен, че ако сушата продължи и през следващата кампания, си тръгва. 

"Когато един треньор две години не е спечелил нищо, нормално е да бъде сменен. Искам да подчертая, че ако Левски тази година не вземе трофей, следващият, който ще си тръгне, ще бъда аз. Това го заявявам най-отговорно."

"Предложил съм план за тригодишно развитие на клуба пред собствениците. И смятам, че за последните две години съм направил много от един отбор, който беше пред разпад", сподели Иванов пред "Би Ти Ви". 

Когато Гонзо се завърна на "Герена", задачата беше да намали бюджета драстично. Той го направи и според него, сега ситуацията при "сините" е коренно различна от предишни години. 

"В момента Левски е един стабилен клуб на всички нива. Може би не сме стигнали някакви много големи висоти, но всичко се случва след натрупване. Няма как един треньор или директор да вземе един отбор и да го направи такъв, какъвто го иска", сподели Иванов.