Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо заяви след нулевото реми с Пирин, че не е доволен от представянето на футболистите, защото не играят според възможностите си.

"Видях желание в отбора. Искахме до последната минута да победим. Не играхме по най-добрия начин," коментира Гонзо. "Пирин се беше затворил. Не успяхме да намерим ситуации, особено от външните хора. По някакъв начин оправдавам футболистите, защото най-трудно е да вкарваш голове. Затова там трябва голяма класа и парите са големи. Всичко идва с опита и рутината. Но се надявам скоро това да се поправи."

Иванов продължи: "Много от футболистите, много от младите, играха под възможностите си вече втори мач. Те трябва да разберат, че това е техният шанс, да използват възможностите си, и да разберат, че в Левски никой не чака никого. Може би затова е добре, че закъсняваме със селекцията, за да им дадем шанс на младите футболисти. Това се отдава един път на 100 години в Левски. Но ако тези млади футболисти не успяват да покажат с добри игри в тези мачове, и те ще си заминат като много други, защото никой няма място даром в Левски."

"Стойчо Стоев работи перфектно, работи добре с отбора. В крайна сметка ние сме тръгнали по път, който знаем, че ще е труден. Трудно е да държат ниво, когато са млади тези футболисти. Но ние ще изтърпим, независимо от негативите."

"Зимбабвиецът няма да остане в отбора, защото няма качества. Когато имаш 5 лева, няма как да купиш нещо за 20. Затова чакаме момента. Чакаме да затвори трансферния прозорец, да видим кои ще останат свободни, и кои ще се съгласят на нашите пари. Надявам се тази седмица да станат нещата. И вие трябва да видите, и да решите какво искате - дали да гледате тези юноши, или чужденци, които взимат по 15 000 евро," каза още Георги Иванов.

"Не можем да говорим за ситуацията след една година. Левски винаги се опитва да побеждава. Но в момента имаме приоритет - да изплати задълженията си - към играчи, служители, клубове, НАП. Пък ще видим докъде ще стигнем. Искаме във всеки мач футболистите да дават 100%. В момента те са едни средни футболисти, които трябва да дават абсолютно всичко от себе си, за да са на добро ниво за Левски," добави Гонзо.

"Надявам се да има полза от двете седмици. Да влизат във форма вече и Махмудов, и Диаби, да можем да използваме техните качества," продължи Георги Иванов. "Няма да имаме контрола, защото оставаме 11 човека, и сме малко хора."