Спортният директор на Левски Георги Иванов остана доволен от показаното от играчите му в мача с Литекс. битката на "Герена" завърши 2:2. Според него, "сините" все още се окомплектоват като състав, а този отбор се гради за бъдещето. 

Гонзо изрази претенции към съдията Таско Тасков за неотсъдената дузпа преди почивката и в същото време добави, че този отбор на столичани ще бъде фактор през новия сезон в А група, въпреки тромавия старт.

"Смятам, че Левски в момента е отбор, който се изгражда. Има много юноши, имаме контузени, чакаме нови хора,. Младоците показаха характер, а пък новите са назад с подготовката." 

"Левски с времето ще става по-силен. Радвам се, че този неокомплектован отбор показва добри игри. И днес, независимо че бяхме с десет човека, през цялото време търсехме победата и правехме така, че да вземем трите точки", заяви спортният директор на "сините".  

"След втория кръг да говорим за класиране е несериозно. Още 34 кръга има и смятам, че в тях ще намерим хората с точните качества. Трудно е, защото не можем да предложим финансовите средства, които хората очакват", сподели Гонзо. 

"Тези три-четири кръга ще са много тежки, нямаме синхрон. Днешният мач беше много по-добър от този с Ботев. Двете точки досега са постигнати с много борба и мотивация."

"Ние като останахме с десет човека, те ни чакаха, за да не им вкараме гол. Левски ще има сериозна роля в първенството и призовавам публиката да подкрепя младите момчета. Не да ги чакат да бият и тогава да ги подкрепят, а още от сега." 

"На Веско Минев и двата картина бяха лошо изкарани, но не смятам, че има нещо фатално. Аз имам претенции към съдията за неотсъдена дузпа срещу Махмудов", сподели още Иванов след мача с Литекс.