Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо сподели, че основаната задача на новия треньор Стойчо Стоев ще бъде свързана с изграждането на нов облик на тима.

„Ние нямаме списък с имена за привличане. Всеки треньор има собствени виждания. Надявам се той да направи, така че Левски да има облик. Ние ще му помагаме. Винаги съм смятал, че треньорът трябва да бъде водещият човек“, сподели Георги Иванов при представянето на новия наставник на „сините“.ю

„Рано е да говорим за освобождаване на хора. Първо треньорският екип трябва да подбере точните хора, а след това ще влезем в друг режим на работа – на освобождаване на играчи. Ще се наложи да направим и това. Пепе Мурсия беше чужденец. С него действахме малко на сляпо.“

„Стойчо Стоев го знаем всички. Наясно сме с неговата работа. Изборът ни е много по-точен и удачен. Не мога да направя сравнение между двамата. Никой не назначава треньор с идеята да го уволни след 55 дни. Надявам се Стойчо Стоев да се задържи дълго начело на Левски. Смяната на треньорите е един от големите проблеми в клуба. Един треньор, колкото по-дълго се задържи, толкова по-добре ще се виждат идеите му. Аз не случайно казах, че треньорът е водещият“, допълни Гонзо.

„Обсъждаме играчите и ако влизат в параметрите, които клубът може да си позволи, ще водим преговори. Треньорът е водещият в избора на играчи. Аз съм тук, за да следя финансовата политика на клуба. Аз съм човекът, който ще води преговорите, а Стойчо Стоев е човекът, който ще избира футболистите“, каза още Георги Иванов.