Централният нападател Валери Домовчийски може да се завърне в стартовите единадесет на Левски срещу Ботев. Преминалият и през „канарчетата“ футболист вероятно ще води атаката на „сините“ във важната среща. 

Проблеми от два дни има Антонио Аниете, но е възможно той да бъде на терена заедно с Домо. При такова решение Левски може да смени системата и да играе с двама в атака. Възможно е и друго, испанецът да бъде ползван на крилото за сметка на неубедителния в последните седмици Луис Педро. Холандецът разочарова в поредица от срещи и това може да му коства титулярната позиция. 

За последно Валери Домовчийски почна като титуляр в шампионатен мач на 20 септември, когато Левски гостува на Хасково и спечели с 4:1. Тогава той вкара гол и бе заменен в 60-та минута.

Той стартира в мача за Купата на България срещу Монтана, който се превърна в тотален провал за „сините“. От началото на сезона Домо има 3 гола в А група и едно попадение за Купата. Валери се разписа за последното в контролата с Пирин Разлог, която Левски спечели с 2:0.