Директорът на ДЮШ в Левски Даниел Боримиров призна, че на драго сърце би приел всеки спонсор, който желае да помогне на академията. В момента „сините“ ремонтират съблекалните за подрастващите, а в края на месеца се очаква да пристигне и новата трева за изкуствения терен. По думите на директора игрището трябва да е готово до края на месец август и да функционира на пълни обороти.

"Не може да си позволим в този момент отделен бюджет за школата. Сега ремонтираме съблекалните и терена. Докато той стане готов ще използваме изцяло тревните терени, за да тренират всички отбори от школата."

"Всеки спонсор е добре дошъл в Левски. Имам уверението от страна на Георги Иванов, че клубът ще разчита на своята школа и своите юноши. За пример ще ви дам Шалке."

"Този клуб има бюджет от 2.5 милиона евро на сезон за школата, а в последните години са спечелили над 300 милиона евро. Надяваме се и ние да направим успешен модел“, сподели Даниел Боримиров.

Той изрази надежди, че Левски ще спечели задаващото се дерби с ЦСКА. Според него една победа над „червените“ може да бъде много полезна за отбора, който на практика е нов.